Teacher training material -kilpailu 2016

Finland Education kutsuu Suomalaiset opettajat osallistumaan vuoden 2016 Teacher training material -tuottamiskilpailuun! Kilpailun aiheena on tehdä suomalaisesta koulutusosaamisesta kiinnostuneille ulkomaalaisille opettajille suunnattu englanninkielinen materiaali, jossa välittyy Suomessa hyväksi todettu ratkaisu opettamiseen liittyvään haasteeseen.

Aihealueina ovat seuraavat opettamisen haasteet:

  • bullying
  • creativity
  • disorder in classroom
  • giving feedback
  • group control
  • interactive learning
  • motivating students
  • entrepreneurship
  • constructive discussions

Rahapalkinto

Kilpailussa jaetaan rahapalkinto. Kilpailun paras opetusmateriaali palkitaan 1000 euron rahapalkinnolla. Finland Education vastaanottaa opetusmateriaaleja kilpailuun 8. marraskuuta 2016 alkaen. Kilpailu on voimassa kunnes kilpailuun on tullut opetusmateriaalia vähintään viideltäkymmeneltä eri opettajalta.

Huom! Vaikka kilpailuun ilmoittamasi materiaali ei voittaisikaan, saattaa se silti tuottaa sinulle lisäansioita. Finland Education –palvelu muuttuu tulevaisuudessa maksulliseksi ja siihen sisältöä tuottaneet opettajat saavat neljännesvuosittain maksun sen mukaan kuinka suosittua juuri hänen tuottama materiaali on ollut.

OPETUSMATERIAALIKILPAILUN SÄÄNNÖT 2016

1. YLEISTÄ

Finland Education järjestää opetusmateriaalikilpailun Suomessa tuotetuille opetusmateriaaleille. Haussa on teknisesti hyvin toteutettu, laadukas opetusmateriaali universaalisti opettajille tärkeästä aiheesta. Paras opetusmateriaali palkitaan 1000 euron palkinnolla. Palkinto luovutetaan opetusmateriaalin tehneelle opettajalle.

2. OSALLISTUMISEDELLYTYKSET

Vuoden 2016 opetusmateriaalikilpailuun voivat osallistua seuraavat ehdot täyttävät opetusmateriaalit:

Opetusmateriaali voi olla video, äänitiedosto tai tekstiä, esimerkiksi powerpoint-esitys tai pdf-tekstidokumentti.
Materiaalin esityskielen tulee olla englanti.
Materiaalin tehneen opettajan on rekisteröidyttävä Finland Education -palveluun. (Rekisteröinti on ilmaista.)
Osallistuja voi osallistua kilpailuun myös useammalla materiaalilla.

3. KUINKA OSALLISTUT

Rekisteröidy Finland Education -palveluun osoitteessa finlandeducation.fi ja lataa opetusmateriaalisi palveluun.

4. VOITTAJAN VALITSEMINEN

Voittajamateriaalin valitsevat Finland Education -palvelun käyttäjät. Finland education -palvelussa on Testimonials-sivu, jossa materiaalit on listattu suosituimmuusjärjestyksessä sen mukaan kuinka paljon tähtiä ja klikkauksia opetusmateriaali on saanut käyttäjiltä. Käyttäjät pääsevät rekisteröitymään maksulliseen palveluun 8.12.2016 alkaen. Voittaja valitaan, kun kilpailuun on tullut opetusmateriaalia vähintään viideltäkymmeneltä eri opettajalta. Testimonials -sivulla ensimmäisenä oleva materiaali on kilpailun voittaja.

6. MÄÄRITTELEMÄTTÖMÄT TAPAUKSET

Finland Educationin johto päättää kaikista tapauksista, joita ei ole mainittu näissä säännöissä. Kilpailuun osallistuminen edellyttää sääntöjen ja Finland Education -palvelun käyttöehtojen hyväksymistä. Sääntöjen tulkitsemisesta päättää Finland Educationin työryhmä.

Jos sinulla on kysyttävää tai et ole esimerkiksi varma kelpaako opetusmateriaalisi kilpailuun, ota yhteyttä lähettämällä viestisi osoitteeseen info@acament.com. Finland Education pidättää oikeuden muutoksiin.